Saveti stručnjaka o koži...

Laserska epilacija predstavlja ultimativnu zamenu za sve ostale metode uklanjanja dlačica. Bez obzira da li ste je već probali ili niste, vreme je da rešimo dlačice zauvek. 

Saveti stručnjaka

Saveti posle laserske epilacije

Laserska epilacija je popularna metoda uklanjanja neželjenih dlačica kod muškaraca i žena. Alma Soprano Titanium laser je jedan od najboljih lasera za epilaciju koji je

Laserska epilacija tokom leta

AKo ste razmišljali da napravite tretman laserske epilacije tokom sunčanog perioda, pročitajte ovaj članak.

Da li boli laserska epilacija?

Jedan od razloga zašto ljudi izbegavaju lasersku epilaciju je uravo bol, ali da li je baš tako sa svakim laserom…

laserska epilacija

Laserska epilacija

Želja za uklanjanjem neželjenih dlačica i prekomerne maljavosti obično počinje tokom puberteta i traje do kraja života ili… sve dok ne odlučite da iskoristite sve prednosti laserske epilacije.

laserski epilator

Laserski epilator

Laserski epilator nije igračka ma kog tipa bio. Bilo koji uređaj za lasersku epilaciju ako se nađe u pogrešnim rukama, na pogrešnom tipu kože u kombinaciji sa nestručnom upotrebom i neznanjem, može ostaviti značajne posledice.

epilacija lica

Epilacija lica, epilacija nausnica i finih dlaka

Da li ste umorni od brijanja, čupanja ili depilacije? Zahvaljujući napretku tehnologije i laserskoj epilaciji, sada je uklanjanje dlaka sa lica jednostavno, bezbedno i trajno rešenje.

epilacija

Epilacija laserom

Epilacija laserom je tretman koji je i više nego popularan, a trend njegove upotrebe i rasprostranjenost, svakodnevno beleži rast. Trajni rezultati i bezbolnost definitivno doprinose tome.

epilacija za muškarce

Laserska epilacija za muškarce

Laserska epilacija nije rezervisana samo za žene, ona je zapravo savršen tretman za muškarce  zbog same strukture njihove dlake ali i manje osetljivije kože.

laserska epilacija u kozmetičkim salonima

Laserska epilacija u kozmetičkim salonima

Da li je laserska epilacija kozmetička ili medicinska procedura? Da li je to zaista samo tretman za ulepšavanje ili ima i zdravstveni uticaj?

kada je pravo vreme za epilaciju

Najbolje vreme za lasersku epilaciju

Postoji li idealno vreme za lasersku epilaciju? Da li postoje prednosti ili mane ako tretman odlučimo da radimo leti ili zimi, i da li to uopšte pravi razliku?

da li je laserska epilacija stetna

Da li je laserska epilacija štetna

Postoje li određeni rizici ako se podvrgnemo laserskoj epilaciji? Da li je sam tretman štatan i da li boli? Prouzrokuje li laserska epilacija oštećenja na koži? Saznajte sve u tekstu koji sledi.

Kako se pripremiti za epilaciju

Kako se pripremiti za epilaciju?

Ono o čemu možda brinete je neinformisanost o tome kako se pripremiti za epilaciju i šta je sve potrebno da sami preduzmete pre samog tretmana. Nakon čitanja ovog teksta, bićete potpuno spremni.

da li se laserska epilacija isplati

Da li se laserska epilacija isplati?

Ako ste se ikada pitali da li je cena laserske epilacije opravdana i isplativa u odnosu na standardne procedure depilacije, pred vama je tekst koji će vam dati sve odgovore.