+381(11) 3390 614

Koliko je uspešna laserska epilacija

Ovo je jedna veoma uspešna metoda trajnog uklanjanja dlaka, a koliko je uspešna saznajte u sledećem članku.

Da bi se postigli maksimalni rezultati u uklanjanju neželjenih dlačica, potrebno je obaviti određeni broj tretmana laserske epilacije Alma Soprano Titanijum Laserom.

Kao što je već pomenuto, ovaj broj tretmana zavisi od različitih faktora, kao što su stepen maljavosti, prebojenost i jačina dlačica, prebojenost kože, hormonski status i drugi individualni faktori.

Na osnovu iskustva, preporučuje se obavljanje između 6 i 8 tretmana, sa intervalima od oko 4 do 6 nedelja između njih.

U tom periodu, folikul dlake se nalazi u fazi aktivnog rasta, što je idealno vreme za obavljanje tretmana laserske epilacije.

Nakon završene serije tretmana, preporučuje se održavanje tretmana jednom godišnje, kako bi se postigli dugoročni rezultati.

Treba imati na umu da je nemoguće ukloniti 100% dlačica sa tela.

Iako se u većini slučajeva ukloni oko 90% dlačica, ostatak dlačica koje preostanu su oslabljene i tanke, pa ne predstavljaju estetski problem.

Jedna studija objavljena u časopisu Journal of Cutaneous and Aesthetic Surgery je analizirala efikasnost laserske epilacije Alma Soprano Titanijum Laserom u uklanjanju neželjenih dlačica. Studija je obuhvatila 50 žena koje su imale neželjene dlačice na nogama. Nakon serije od 6 tretmana, utvrđeno je da je prosečan procenat smanjenja dlačica iznosio 89,3%, a da su preostale dlačice bile tanke i slabe.

Zaključak je da je laserska epilacija Alma Soprano Titanijum Laserom efikasna metoda za trajno uklanjanje neželjenih dlačica.

Broj tretmana potrebnih za postizanje maksimalnih rezultata varira od osobe do osobe, ali se obično kreće između 6 i 8 tretmana. Nakon završene serije tretmana, preporučuje se održavanje tretmana jednom godišnje.

Rezultati laserske epilacije su dugoročni, ali nije moguće ukloniti 100% dlačica sa tela.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x