+381(11) 3390 614

Zašto odabrati baš nas za lasersku epilaciju

Ako razmišljate o procesu laserske epilacije i niste sigurni gde i zašto da odete, pročitajte ovaj tekst...
epilacija sn medic


Epilacija je proces uklanjanja neželjenih dlačica sa različitih delova tela. Postoji mnogo načina za uklanjanje dlačica, kao što su brijanje, depilacija voskom, elektroliza i laserska epilacija. Od svih ovih metoda, laserska epilacija je najefikasnija i najtrajnija metoda uklanjanja dlačica.

U našoj specijalističkoj ordinaciji SN MEDIC, koristimo dva vrhunska lasera za uklanjanje dlačica: Alma Soprano Titanijum i Candela Nordlys IPL sistem. Ovi laseri su jedni od najnaprednijih laserskih sistema za uklanjanje dlačica koji su trenutno dostupni na tržištu. Uz to, mi smo specijalistička hirurška ordinacija u kojoj radi obučen kadar, a ne kozmetički salon, što znači da naši klijenti mogu da očekuju najviši kvalitet usluge, kao i da budu potpuno sigurno u sam proces laserske epilacije.

Jedna od najvažnijih prednosti korišćenja laserske epilacije u našoj ordinaciji je da je postupak gotovo bezbolan. Alma Soprano Titanijum i Candela Nordlys IPL sistem koriste tehnologiju koja šalje toplotnu energiju kroz pigment u korenu dlake, što znači da se okolno tkivo ne oštećuje. Ovo čini tretman manje bolnim, a izuzetno efikasnim.

Još jedna prednost korišćenja naših lasera za uklanjanje dlačica je njihova sposobnost da tretiraju sve vrste kože i dlačica. Alma Soprano Titanijum koristi različite talasne dužine koje omogućavaju da se tretiraju i tamne i svetle dlačice, a isto tako i svaki tip kože. Candela Nordlys IPL sistem je potpuno drugačiji od bilo kog sistema za epilaciju na tržištu i dodaje dodatnu efikasnost i bezbednost. Ovo znači da su naši laseri pogodni za širok spektar klijenata, uključujući one sa osetljivom kožom.

Jedna od najvažnijih stvari koje se razlikuju kod naše ordinacije je naša stručnost. Naš tim čine visoko obučeni stručnjaci koji su specijalizovani za lasersku epilaciju. Oni koriste najnoviju opremu i tehnologiju za postizanje najboljih rezultata. Uz to, mi smo u mogućnosti da pružimo personalizovane tretmane u skladu sa potrebama svakog klijenta.

Uz to, naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u laserskoj epilaciji, što znači da su u stanju da pruže najbolju uslugu sa najboljim mogućim rezultatima.

Kada je u pitanju cena, mi se ne takmičimo samo po ceni, već po kvalitetu i efikasnosti usluge koju pružamo. Mi shvatamo da klijenti žele da dobiju najbolje moguće tretmane za svoj novac, pa se stoga trudimo da svakom klijentu pružimo personalizovanu uslugu, a da pri tome ne ugrozimo kvalitet.

Još jedna prednost naše specijalističke ordinacije SN MEDIC je naša lokacija. Nalazimo se u centru Beograda, na Dorćolu, što znači da smo lako dostupni za sve naše klijente. Naša lokacija takođe pruža sigurnost i udobnost, jer se nalazimo u zgradi koja je namenjena isključivo medicinskoj praksi.

Kada se radi o procesu laserske epilacije, važno je naglasiti da je to dugotrajan proces koji zahteva nekoliko tretmana kako bi se postigli najbolji rezultati. Mi u našoj ordinaciji koristimo najnovije tehnologije koje nam omogućavaju da postignemo najbolje moguće rezultate u najkraćem mogućem vremenskom periodu. Naši stručnjaci su u stanju da pruže savete i preporuke o broju tretmana koje će klijentu biti potrebno kako bi se postigli željeni rezultati.

0 0 glasovi
Glasanje za članke
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje, molimo vas da pošaljete komentar.x